Morello>Egy dolog viszont biztos! Amikor én ismerkedtem az Ubuntu-val, olyan 6.xx verziónál, nem volt semmi gondom vele.
Nekem meg a 6.xx verziók fagytak, később viszont egyik se produkált ilyet. Az én személyes példám alapján levezethető egyértelműen, hogy az ubuntu fejlődött?
>Most azon túl, hogy még csak nem is tetszik, sokak szerint nem is működik rendesen. Azért sokak szerint, mert én mióta megjelent az Unity kerülöm.
Sokak szerint a google ellopja a titkos sütirecepteket a gépedről.
>Egyszerűen nem áll kézre, nem találni semmit, nem bejövős.
Nem értem a problémát. Nem tetszik, váltottál. Miért kell ezt ekkora tragédiaként megélni? Használd egészséggel, boldogan. (Látod, hogy a negatív véleményeket mennyire erőltetik egyesek? Nem kérdeztem, hogy tetszik-e a unity, mégis beírod újból és újból és újból és újból... ez játszódik le a fórum többi részén is, csak 4-5 másik nickkel...) Nyilván a Canonical is mérlegelte, hogy hányan fognak váltani és ezt beleszámolva hozták meg a döntésüket.
>Az a baj, hogy mind az, ami eddig tökéletesen és zökkenőmentesen működött a legtöbb felhasználó gépén, most az is csak piszkálgatással hosszú órák fórumozásával működtethető. Erre a legtöbb embernek se igénye, se kedve.
Hogy működhetett 20 millió felhasználó gépén tökéletesen, ha régebben nem volt 20 millió felhasználó? Nem csak az ubuntu változik, hanem a körülmények is. Itt azért szembetűnőek a bugok, mert a népszerűség messze a többi disztró előtt jár és ide sétálnak be leghamarabb, leggyakrabban a legváltozatosabb konfigok.