Sziráki Tamás A Shell szerintem általánosságban gyors, de néha megáll egy kicsit, és kifújja magát. ;) A Unity-t nem szeret(t)em, mert nálam rendszeresen összeomlik, és reboot nélkül nem is lehet helyrepofozni.
bogey9man A gnome-shell-hez kell a 3d szóval akkor nálad ez nem játszik. Amit még tehetsz, hogy belépsz a gnome-shell-ben utána kikapcsolod az effekteket ezzel kapsz egy gnome2 stílusú (de nem az) cuccot.
tarcsajana bogey9manén is küzdöttem 2d-3d kérdéssel jó sokáig...de fogtam egy xubuntu-t és élveztem hogy gyors meg könnyű átszabni meg mindent tud amit a gnome...
Barny bogey9man3D játszik nála, mivel unity 3D is megy. Meg ne próbálja kikapcsolni az effekteket, egy szerűbb, ha fallback módra vált.
bogey9man Barny"mivel nekem a 3d már sok, lassú" ezért nem játszik nála a 3d. Az effekt kikapcsolása alatt a fallback-et értettem csak nem jutott eszembe a neve. Ja és amúgy hogy kapcsolod ki másképp az effekteket?
Barny kojakA Gnome control centerben kell bekapcsolni a "Tartalék mód kényszerítése" kapcsolóval. Vagyis Rendszer->Rendszerbeállítások->Rendszerinformációk->Grafika és voila.
bogey9man Sziráki TamásGnome-shell alatt értette, nem unity alatt szerintem, gnome-shellnél meg valahol rendszerbeállítások -> rendszerin formációnál van ilyesmi.