bogey9manEz SZERINTEM nem azt jelenti, hogy az xfce annyira jó, hanem rá vannak kényszerülve. Attól hogy nem fejlesztik, még lehet használni. egy darabig...
Amúgy nekem sem tetszik az xfce, söt kifejezetten csúnyának és ósdinak tartom. Én például azóta lettem aktív Ubuntu felhasználó, amióta van Unity és Gnome Shell. Fentebb írta valaki, hogy ez erősen gépfüggő és majd ha a csóró gép lesz a 2 GHz, 2 gb ram, akkor engedheti meg magának mindenki. Na ebben is van valami. Még szerencse, hogy nincs megkötve a kezünk és bármit kipróbálhatunk, de nálam akkor is Unity vagy Gnome Shell nyert. Az meg hogy pár mega memóriával többet eszik.. a mai PC-k inkább már 4 vagy 8 giga rammal jönnek, egye csak. Nekem is 8 GB van és max 1 GB-ig megy fel, de akkor megy empathy, firefox több lappal, meg néhány dolog. Ami pedig érdekes, hogy Win 7 is ugyanennyit foglal ugyanezekkel a megnyitott dolgokkal, csak még van mellette egy víruskereső is. Na de ez már off :)
U.I: nem kérek megjegyzést arra, hogy nem tetszik xfce. Ha neked tetszik, használd bátran :)