KálmánbátyámAz a baj a te véleményeiddel,hogy kilóméterekről süt róluk,hogy valami digitális gondolkodású kocka vagy. A terminál csak példa volt a minimalizmusra, amit nem kell halálosan komolyan venni.
>Vagy azt képzeled hogy aki nem Unityt használ az egyből valami puritán ízlésű önsanyargató remete aki CLI és terminálos cuccok közé temeti magát ?
Írtam én arról, hogy milyen ízlése van, vagy mit érez? Egyáltalán nem érdekel. Igényekről beszéltem. Képességekről, felépítésről, működésről, amit a minimalista rendszerek nem adhatnak meg, márpedig szükség van rá a többség körében.
>Vagy egyszerűen csak a zéró tolerancia elvét vallod,és helyből hülyének nézel mindenkit aki nem a te ízlésed szerint beszél.
Olvasd újra. Nem írtam olyat, hogy vesszen az, aki nem használ unityt. Még azt is leírtam, hogy "Tök jó. Akkor csináld. Az eddig se zavart senkit." Ez a zéró tolerancia, hogy bíztatlak, alakítsd ki a neked kényelmes felületet? Érdekes.
>Továbbá a fanblogok megjelenése, és folyamatos cikkezése az nem hájpolás ?
Ha annak nevezzük, akkor ki kell jelentened azt is, hogy divatcikket csinált még a fluxbox is, mert róluk is cikkeznek fanblogok. Ez egyszerűen csak hírközlés a userek felé, amit ugyanúgy használ minden disztró, felület, alkalmazás. Nyilván van reklámértéke, de ettől nem lesz semmi divatcikk.
>Aki akarja használja, aki nem, az keres mást magának.
Én is ezt mondom és a fentiek szerint te még ebbe is zéró toleranciát látsz.
>De én a magam részéről tartózkodok attól, hogy az Unity usereket, fanboyokat minősítsem, besoroljam, személyükben bántsam.
>valami digitális gondolkodású kocka vagy.
Besoroltál, minősítettél. Örihari, mert még magadnak is ellent mondasz. :)