kybersas Dr. AnonymousNekem is úgy tűnik, hogy inkább a "Tecnikatörténet" körébe tartozik, mint tárgyi emlék a hőskorból.
szota nem csoda, csak Shanghaiban majd 2x annyian élnek mint Magyarországon (és ez jó 10 éves adat) http://hu.wikipedia.org/wiki/Sanghaj#Lakoss.C3.A1g
maat n-terKína gazdasága már hosszú ideje nem a hagyományos kínai bóvlit, hanem (jelentős részben saját fejlesztésű) hitech termékeket produkál.
n-ter maatOké, a minőség jó. Akkor már csak a kínai vállalkozót kell rávenni, hogy eladás előtt konfigolja a rendszert. Legalábbis a perifériákat -kamera, tapipad, funkciógombok, stb.- illetően. Azért minden nem megy OoB. Ebben vagyok kissé szkeptikus.
bobi64 szotanézd, azon gyakorolták be magukat amit elloptak, kikémkedtek stb. mostmár lehet, hogy fejlesztenek, de hosszú évtizedek masszív lopása van emögött.
quentaro Elvileg lesz olyasmi, hogy nem szabad beépíteni egy termék árába az OEM Winfos árát, illetve választási lehetőséget kell biztosítani. Na most oprendszer nélkül gépet árusítani elég ciki, a legjobb, legnépszerűbb, legkönnyebben kezelhető ingyenes oprendszer pedig az UBUNTU. Tehát ez nem is az olyan távoli jövő!
kybersas nightwalkerCsak engem már nem tudnak rávenni, akármilyen jószomszéd, haver, bárki... Elterjedt rólam, Linux-buzi vagyok, ezt kihasználva " Nem értek a windowshoz " - aztán ki-ki ossza be.
bobi64 kybersasén tényleg nem értek a windows-hoz. igaz a linuxban sem vagyok nagy spíler, de eddig még megoldottam kis segítséggel mindent...
nightwalker bobi64Én win95-óta használok windowst,minden verziót.Elég jól ismerem,és az okosságokat is hozzá,ill.a progikhoz.Linuxban,időnként elkapott a gépszij,aztán voltak szünetek.Most egy ideje nyüstölöm,főleg az ubuntut,meg fedorát.