KimariteÓ de rohadtul szeretem ezeket a nagy ősmagyarsághittel-filantrópiával-divat tudományossággal pusztába kiáltott nagy pátoszokat!
Óbégatni én is tudok. Megnézek egy széria Szamurájdzseket és nekem is lesznek idealizált emberbaráti-hazafias eszméim.
És tovább?
Na most tényleg, mi lesz innentől?
Mit kéne csinálni, ha már nem elég a pofázás?
Vagy most el kell hinnem, hogy a magyar teszkógazdaságos embertípus ennyiben ki is merül?
Mit csinálna az ilyenféle jámborlelkű sz..ospista, ha azt mondaná neki valami arra hivatott, hogy nézd öcsém, itt egy b...ott nagy kés, jön majd egy nem túl kedves ember, neked az a dolgod, hogy amint elmegy melletted, beleb...od a hátába. Úgy, hogy a hegye kijöjjön elöl. De vigyázz, ha nem vagy elég ügyes, meghalhatsz! Ennyi a dolgod a magyarságért. A többit mi csináljuk más fegyverekkel, máshol, de ha elcseszed, mi kerülünk bajba!
Na szerinted mit tenne jóléti hősünk? Az őtönyébe és palackozott ásványvizen acélozott tizenhatos bicepszével?
Az afgán ellenálló hetekig rohad a sziklák között, éppen van kis vize meg valami tré kajája, de inkább beledöglik a nélkülözésbe, csakhogy minél több amerikait lőhessen le.
Van különbség?
Ja van, mert neki ugyan senki nem beszélt az ősafgánságról, de hisz a saját istenében és emlékszik a falujában lemészárolt emberekre.
A magyar miért öngyilkos lesz, ha nem bírja kifizetni a villanyszámláját?