A hét elején beszéltem a szitázó céggel, akikhez sámli még egy héttel ezelőtt elvitte a hiányzó pólókat és pulcsikat - illetve azokat, amelyeket az előző cég szerencsére még nem kezdett el szitázni. Azt monták, hogy várhatóan jövő keddre elkészülnek a szitázással.
A múlt héten emlegetett fekete Ubuntu pólókért és pulcsikért viszont már most jöhettek. Ha jól tudom, fekete pulcsik közül az XL és XXL méretűek nagyjából megvannak, valamint majdnem az összes fekete unisex (férfi) póló és néhány L-es és egy S-es ujjatlan fekete női póló, ami kész van.
Ezen felül az első körből maradt még 2-2 db fehér, S-es női, valamint M-es unisex (férfi) póló is - érdekel valakit? Aki jönne átvenni őket, jelezze, hogy mikor és hol tudnám odaadni.
Ma valószínűleg itthon fekszem, hogy a másfél hete összeszedett megvázásomat kicsit kikúráljam, ezért aki ma szeretné átvenni a már elkészült pólókat és pulcsikat, az a Mézeskalács térre jöjjön!
Ha már mézeskalács: egy gazdafórum sorozat keretében múlt pénteken Szekszárdon jártam, így Szilviónak oda tudtam adni a kapucnis pulcsit. Köszi az ajándékot!
Szolgálati közlemény sámlinak: az MTVSZ irodában rád is vár egy kis szekszárdi csomagocska! Gyere be érte, mielőtt kiszárad! Ja, és azt is mondd meg, légyszíves, hogy hány darab Kubuntu cédét is vigyek be holnap!
Holnap (pénteken) délelőtt a Klinikák mellett levő munkahelyemre is bejöhettek értük, délután pedig Hajdúböszörményben leszek, Debrecen környékieknek esetleg vihetek a már elkészült cuccokból. Aki jönne pólókért, előtte feltétlenül szóljon, hogy vigyek be a munkahelyemre vagy vidéki utamra a kért méretből!
Hétfőn pedig Székesfehérváron lesz egy hasolnó gazdafórum. Aki oda benéz, átveheti a pólóját vagy pulcsiját (ha már kész van).
Ha tényleg elkészül a többi póló és pulcsi keddre, akkor jövő pénteken Szolnokra is tudok vinni belőle - bár, nem is emlékszem, van-e most szolnoki igénylő... :O