berciXcoreÉn igazán örülök, hogy ezt megosztottad - cserébe - velem. :)
A frissebb jégmenyétet megnézem, de én nem láttam frissebbet a backports-ban (gyakorlatilag ez egy hasznos tároló)... talán a többi is érdekes (átalakítva, úgy, ahogy nálad van), kivéve a multimedia, és a proposed sem kéne egyelőre. A Medibuntu PPA lehet, nem is volt, csak a csomag, a libdvdcss2 vagy ez se, csak terv volt (terv volt :)) - ennyire nem fázom ettől. :)
Az, hogy a PPA-id külön vannak a sources.list-től, nem tudom, milyen külön előny ... pontosan.
Non-free nincs mindenhol, de majd lesz, ... végülis kicsit más, mint az Ubuntu ... tanulom, és érdekes, mert gyűjtöm a különböző tapasztalatokat, szokásokat, építgetem a saját elképzelésem, elég jó dolog fog kisülni belőle. Az XCFA összes pluginját csak letölteni tudod, ehhez volt a hardy csomag ... viszont a mac (monkeys-audio) csomagot a flacon miatt törölnöm kellett, mert a flacon-é (lucid) ment a helyére. ;) Általában ragaszkodom a stabil kiadásokhoz, de az Ubuntu Studio 10.04-et mindenképpen visszatelepítem (bár kicsit leálltak és vannak problémák), és majd a 12.04 is kipróbálásra kerül, de semmiképpen nem okostelefon kinézettel. No, sajnos egy telefon megdöntötte a napi programom, kimegyek szkenneltetni a teleházba ... aztán lefekszem vagy kicsit maradok még - nem tudom, reggel 7 óráig dolgoztam - a teendők mostanában elborítanak, linuxra "ilyen" mélységekben és általában pedig kellene idő ... hogy azt is kipróbáljam, ami nemcsak engem érdekel, hanem érdekelhet. :)