xdarude CruelAngelKöszi! Megvan. Következő gondom egy játékkal van. Elindítom és nem teljes képernyőben hanem csak egy kockában jeleníti meg a sarokban. Hogy tudom teljes képernyős módban indítani?
CruelAngel xdarudeJátékon belül ha tudod beállítod a felbontást akkorára, mint az asztalod felbontása? ;D
PhazeC xdarudeOtt, hogy http://appdb.winehq.org/ lesz egy keresődoboz baloldalon... Minimum megtudod, hogy tapasztalta-e más ugyanazt az ugyanazzal, jó esetben kapsz egy szimpatikus workaroundot a pengéktől :)
Gergő És hogy lehet a játékokat ablakként mozgatni? Tehát hogy van fejléce, bezárás gomb, kicsinyítés stb. mert láttam ilyet.
EDDY nekem is kéne egy kis segitség mikor el akarrom inditami a call of duty 1-et akor ar hivatkozva meg áll hogy rosz az el érési utvonal jo hogy rosz mert Z:\home\eddy/main ez van neki meg adna mikor nem it van kérdés: holt tudom ezt be álitani ?
xdarude Ööö... lehet hogy hülye kérdés... deee lehet Paintet ügyeskedni valahogy az Ubuntura winevel? XD
younfox xdarudeA gnome vagy kde paint miért nem jó?csak kérdem, mert van az is, meg openoffice rajzoló is.
axaard xdarudeWindows/system32/mspaint.exe Ha nincs fent Win, dobj meg egy e-maillel, átküldöm ezt az egy fájlt, hátha megy magában :-D
axaard xdarudemert? A kérdés az volt, h lehet-e valahogy ügyeskedni. Nekem elindult így... (AppDB-ben Mafia-ra is azt írják: Telepítsd Win alatt, majd másold át a fájlokat -> nem megy a telepítője wineal)
l3foto Sziasztok! Par napja raktam fel az Ubit WinXp- melle tokeletesen muxik. Egyedul az Adobe Photo Shop-pot szeretnem athozni windoz alol de nem sok sikerrel. Probaltam Wine-al, Cegedaval, PlayOnLinuxal. Hogy tudom felrakni Ubuntu ala? Koszi Laci
l3foto xdarudeFel telepult a PS CS2 v .9 de a fomenun kivul nem mukodnek az ablakok. Rakattintok hogy jelenitse meg valamelyiket, egy pillanatra megmutattja es utanna el is tunik. Ezzel mit lehet kezdeni?