A Kimarite <> Dep párbeszédet kérem innen folytassuk !!! :) Úgy utálom ezt ebben a fórumban, amikor már marhára keskenyek a hozzászólások.
Tehát előzmény : http://ubuntu.hu/node/28324#comment-332387
Hsz tart.: :)
Marhára szubjektív a dolog, objektív tényezőkkel keverve.
Ui. pl a "kisebb" vas determinál xfce alá, csak lxde illetve openbox, ha jót akarunk magunk kis gépének. Legfeljebb gnome debianon , de ez meg átsiklik a másik témára : kinek mi tetszik. Pl én mint aberrált zen, és harcművészet kedvelő, ha iszonyatak csúcs vasam lenne, akkor is imádom az openboxot, csak "fel kell nőnöm hozzá" tudásban. S így bejön a #! feketés-szürkés pofon egyszerű megjelenése is. DE van aki csicsaszeretőbb és jó a gépe is. Továbbá nem akar szenvedni a felnövéssel sem debianhoz, sem openboxhoz, különösen nem arch-hoz (pláne openboxal) :) .
Bár én imádok olvasni ilyen "vitákat" , és nagyon hasznos is tudni, kinek mi miért hogyan ...
Csak olvastam már udvariatlan ronda témákat is erről itt, ami szégyene egy ilyen jó fórumnak.
Két fent említett kolléga szerintem kizárt, hogy belecsússzon ebbe a (b/k)akiba. De, mindig van "segítség" sajnos. ;)
Szerk.: tegnap egy speciális gép-független ok miatt vissza kellett tennem debian lxde helyett a crunch openboxot. (a lényeg: bunkó szomszédok, ruter vacakol, nem enyém, csak az én szobámban van , és alapból wifis kellett) :( De nem baj, ezt is szeretem. #! :)