gyarakilaszloEgy felületes szemlélő számára lehetne igazatok is de:
Én sem vagyok már fiatal, és az elmúlt 15 évben folyamatosan mindent ingyen kellett megcsinálnom az állambácsinak, és egyéb más főnökeimnek, és szerintem 1000 fölötti azoknak a gépeknek a száma, ahány gépet feltelepítettem, mindezt munka mellett, külön bérezés nélkül, hogy mondták örüljek, ha van állásom. És anyagilag a nullán vagyok. Júniustól nekem sem lesz melóm, de azért még csináljak meg 70 gépet addig pusziból, aztán majd azt csinálok amit akarok...
Tehát az olyan mentalitású embereket, akik örülnek, hogy van állásuk, azokat egyszerűen ki is fogják használni amíg csak tudják. Ha nem egy múlti, akkor az állam.
És részemről ez nem tanulás, hanem kínlódás. (Persze az Ubit én is szívesen telepítem)
Másrészt az informatika órán megfelelő tananyag van minden órán a tanulók életkori sajátosságainak megfelelően, az év elején elfogadott tanmenet szerint. Az ettől való eltérés akár munkajogi következményekkel is járhat. Ráadásul nagyon szépen hangzik, hogy az általános iskolás gyerekek telepítgessenek, de ha belegondolsz rájössz, hogy ennek gyakorlati megvalósítása, azért eléggé problémás!
Ennek ellenére a lehetőségnek én is örülök, mert hosszútávon nagyon gyümölcsöző lehet!