Kimarite gconf-editor vagy dconf-editor lesz a barátod ebben, attól függ a 11.10-ben mi van, talán conf-editor ... meglátod, ha például terminálból indítod (sudo tilos, gksu, kdesu sem szükséges)
adorjanzozo Kimariteigen, gconf-editor , konfigurációszerkesztő . . .,hogy tudom erre a célra használni ?
adorjanzozo adorjanzozorobee@Vanessa:~$ gconf-editor (gconf-editor:2401): GLib-GObject-WARNING **: g_object_get_valist: property `type' of object class `GConfEditorWindow' is not readable robee@Vanessa:~$
rapfen adorjanzozoMert lehet, hogy hülyeséget írtam.Amit telepíthetsz az a dconf-tools. és a dconf-editort az Alt + F2 -vel indítsd el.Hátha.
adorjanzozo adorjanzozorobee@Vanessa:~$ gconf-editor (gconf-editor:2904): GLib-GObject-WARNING **: g_object_get_valist: property `type' of object class `GConfEditorWindow' is not readable
gcsabesz adorjanzozoDe fut a program? Mert ez csak figyelmeztetés, ha szépen fut a dconf-editor, akkor nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
Kimarite adorjanzozoMert nem g hanem d ... conf editor. ... vagy tools. Amúgy sehol az én javaslatom szerint, de a másik javaslat szerint, a megoldás ez GUI-val (zeltgeist): sudo apt-get install gnome-activity-journal vagy manuálisan: sudo rm ~/.local/share/recently-used.xbel A Glib error-okkal tényleg ne foglalkozz.
rapfen adorjanzozoSajnos semmi. De nézd meg ezt az oldalt. Pontosabban először azt, mi van ebben a fájlban.=>~/.local/share/recently-used.xbel Szerk.: Még esetleg nézz utána ennek: Zeitgeist
adorjanzozo adorjanzozohááááát igen . . . . itt már a rejtett file mutatása is fejtörést igényel . . . . .