SevoirSziasztok, megint itt, Hotplug jól látja a dolgot, nem usb-s vagy cd-s kellene, viszont, tegnap szórakoztam ezzel a SLAX-al, nagyon beválltnak tünik egyre inkább, nagyon jól játsza a divX et ,net egyből van rajta, VISZONT, egy nagy problémám van vele, nem tudom hogyan lehetne ezt vinyóra telepiteni, valamit ir hogy install --help, na ezt beirom, kiad egy csomó kapcsolót, de esküszöm nem vagyok hülyegyerek de egyszerüen nem értem hogy kell, volt amikor azt irta hogy nem tudja irni a C-met lehet hogy tele van?? hát mondom hogy lenne tele, tök üres,2GB, na mindegy,ja és csak igy tudom inditani : D-re felmásoltam az egészet, win98-al boot cd ről, oké van dos, utánna D:\BOOT\DOS\linux.exe na elindul a SLAX persze csak szöveges módban egyenlőre, utánna bejelentkezés, utánna végig kell futtatnom az XORGCONFIG,XORGSETUP, parancsot majd jöhet a STARTX parancs, na innentől már megy, de innentől tök jó gyors, csak mire idáig eljutok nem egyszerü, szereztem magyar verziót ebből ami live cd-s de az nem ismeri a videókarimat és tök sötét a kép a KDE-grafikus felület elindulásakor. Na itt tartok most, esetleg egy jó ötlet? Ami eddig jól ment az a D-re másolt angol verzió, csak az körülményes inditani, lehet azért nem akarja telepiteni a c-re mert a C-n FAT32-van?