sh4d0wEgyetértek a hozzászólásoddal, meg nem is...Annak megvan a miértje hogy pl. ati- témakörben találsz ezer topikot, de mivel többfajta ati-driver létezik, ráadásul egyénenként változó problémák merülnek/merülhetnek fel ne csodálkozz! Igasz,ami igaz rengetegen felteszik ugyanazt a kérdés, így szépen lassan összeszaporodik!
De most törénetesen pl. nekem lenne valamelyik programmal problémám,ezért nézzem át az összes 1000 topikot hátha akad megoldás? ...ami rengeteg hozzászólást jelent, aminek a fele, vagy hülyéskedés, vagy épp nem az esetleges témával kapcsolatos! Nincs mindenkinek annyi idelye mint a tenger!
Az igaz hogy van kereső! Nesze! Olyan leírások vannak a neten magyarul linux használatával kapcsolatban, amik 2001-ben vagy még előbb készültek...és ezeknek egy jó részük ma már használhatatlan mert azóta egy csomó dolgot megváltoztattak! Persze angolul tudóknak könnyebb...több leírást találsz angolul....
Na itt lenne nekem egy ötletem: A fórum kategóriákat még részleteseben fel lehetne osztani pl. valahogy így: Alkalmazások - Fájlkezelők - Krusader, Nautílus stb ; Hardverek - Grafikus kártyák -Ati-driver, stb...Nyithatna mondjuk a fórumozó is új kategóriát pl. az Alkalmazások-ban, legfeljebb később törölve lesz ha nem oda illő!