zsekoSzerintem ez a tvtime elég kábel-hálózat-szolgáltató-jel erősség függő dolog lehet. Telepítéssel nincs is gond, egyszerűen configolható, hiba nélkül működik szinte minden használatos kernelel. De. Hiába dicsérik agyba-főbe, sajna nálam, és ahogy túrtam a netet úgy látom másoknál is elég álltalános probléma a "fehéredés" és sokaknál szemcsés is. Az ajánlott dolgokon beállításokon már régen túl vagyok, de azért köszi szépen.!
Expert kártyával csinálltam, global még necces, el sem indul. hegeszgetéssell modul hackel müködésre lehet bírni. Sajnos Xawtv sem megoldás. Az úgy ahogy menne de a kb 50 csatorna kézzel való konfigolása....szóval na nemár:-) Egy kezdőnek így nem adhatom oda a gépet:-)
Zapping nálam talán a legszebb képet-hangot adta. Már amikor több óra masszív szívás-kernelforgatás, etc után müködésre bírtam. na ewz sem tartott sokáig. Olyan, akkora bug-ok vannak benne mint egy szarvasbogár. állandóan fagy, sír valamiért. Mondjuk ez a Gnome szégyene mert sokan panaszkodnak rá, én is probáltam több disztriben is, nulla eredménnyel. Hát nagyvonalakban ennyi. Kíváncsian várom majd Hardy-t, mert ideje lenne már linux/ok alatt is használlni a tv tunereket/távirányítókat rendesen, szívás nélkül!