Esetleg tudja valaki, hogy a régebbi Motorola Atrixon hogy fut? (az utódja nekem már a féltégla kategóriába esik és gondolkozok egy ilyesmin)
A vitához pedig hozzászólva, miért kéne ennek valamit is kiváltania? Pl a laptop sem tudta kiváltani az asztali gépet, én pl. max akkor használom, ha nagyon muszály, mert sok helyet foglal, körülményes és kényelmetlen. Ue. a helyzet a tabletekkel, azok sem váltanak ki semmit. Sokkal korlátozottabb a tudásuk. Az emberek igényeik szerint válogatják össze ezeket a kütyüket.
Az én jövőképem pl ebből a szempontból így néz ki: egy jó minden igényt kielégítő asztali gép, egy kicsi Asus Transformer szerű hordozható eszköz a mindennapoktól eltérő esetekre és egy ilyen pl a nappaliban dokkolható komplett multimédiás, navigációs és kommunikációs kiszolgálást is biztosító, korlátozottan minden átlagos igényt kielégítő telefon. Mindez pedig egy egységes rendszerrel.
Van akinél ez másképp néz ki, pl nem a laptop megy a kukába, hanem valami más. Van csomó féle kombináció.
További jó vitatkozást a mi-mire jó kérdésben! :)