Nem olvastam 100%-ig végig az összes kommentet, lehet ezért nem tudom a választ arra a kérdésre, hogy ilyenek, mint Barny, miért regisztrálnak erre az oldalra? A 25e tagból, a legtöbb postból arra lehet következtetni, hogy 5e ember maga a megtestetsült fricskázó negatívum. Nem csak az a bajom, hogy itt borzolja a kedélyeket és vitatkozik az aláírása ellenére hanem, hogy egy, a Redmondi forumon ugyanakkor már a win8-at húzza le pl. Szóval ilyenek, mint ő, azok akiknek nem létezik jó dolog a világon, talán egy rekesz sört kivéve.
Nos de rátérve az ötletre, nekem nagyon tetszik, sokat megadnék egy ilyen rendszerért. Webprogramozó vagyok, több projekten is dolgozhatok egyszerre, és több gép előtt megfordulok, mint ahány csaj után. (sajnos)
Nekem már nem elég, hogy van nálam pár portable progi, a pendriveomon viszem magammal stabilnak nevezhető, installált Ubimat (mert ugye erre is képes) és dolgozom, ahol lehet.
Megkönnyíteni a mindennapokat egy ilyen cucc, bár még nem minden munkaállomáson van HD monitor és talán ez a dokkoló kevésbé hordozható még, mint egy pendrive, de később mindenre lesz jó megoldás.