Tisztelt illetékesek! Kiket nem mellesleg tisztelek,és csak pozítív véleményem van róluk. Hiszen létrehoztátok, életre hívtátok, ezt az oldalt! Ami sokáig sokunknak szíve csücske volt, és szerettünk ide járni. tanulni, olykor tanítani is! ki-ki tudásának megfelelően. kialakulódni látszott egy "mag", mely véleményem szerint elég sok segítőkész, tudásban is egy magasabb szintű csapatot formált! véleményem szerint szükség van egy jól müködő "közösségi" oldalhoz az eszmén, a szellemiségen kívül ezekre az emberekre is. hisz nélkülük hogy csak az alapokat említsem, ki válaszolna a kezdőknek, ki terelgeté őket, sokszor minket is a helyes útra!?
Szóval én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, figyelmeteket, hogy nem jó ez ami már itt van! talán önvizsgálatot kellett volna tartanunk, nektek magatoknak is. Talán túlnőtte magát az oldal a "kereteiteken", talán nem készültetek, készültünk fel a rohamra. Sok oka lehet. És bár nagyon régóta téma már, a mai napig nem történt, történik változás a forum szabályozásában, moderálásában! Ez mostmár sokunkat zavar! Zavar hoyg téma lettünk az interneten hogy mi folyik itt! zavar hogy kikoptak, belefásultak emberek a folytonos topiknyitásokba, az örörkös mindíg írjuk le ugyan aztokba, stb.. Tudom, én meg is értem. nektek is biztosan van más sokszor fontosabb dolgotok is. de talán tenii, tennetek kellene, kellett volna valamit! ha másért nem hát azért hogy amiért ennyit dolgoztatok, ne csak stagnálljon, leépüljön, hanem ha lassan is de fejlödő tendenciát mutasson!
ha másért nem azokért akik hittek, hisznek a szellemiségben, a közöségben! Soha nem gondoltam volna hogy egyszer szota-t hozom fel példának, de tény hogy mikor az ő írásai álltal talán bántva éreztétek ti (is) magatokat, azonnal reagáltatok, cselekedtetek! Most, mikor azt látjuk hogy emberek mennek el, jelentik be, lesz elegük, stb akkor meg csak annyi történik hogy eltünik egy topik!
Lényegében csak annyit szerettem volna mondani hogy sajnálom sokadmagammal hogy ez lett mára ami! és további sok sikert kívánjak mindannyiotoknak!