Az oldal fejlesztése
szerintem jó lenne egy topik(ami esetleg nem is kéne, hogy bekerüljön az aktív témák közé, elég lenne, ha csak a fórum menüből lenne elérhető(ha ilyet lehet)), ahol belenne jegyezve, hogy miért törlődik egy teljes topik, blogbejegyzés. mert tényleg elég zavaró lehet, ha egyszercsak eltűnik amit csinált az ember minden nyom nélkül. (ezt volo törölt blogja kapcsán írom)
inigoÉs jöhetne a war, hogy dehát miért kellett, de ez nem indok, akkor tegye valaki vissza, akkor most mégse kell, mert már nem aktuális, de még jól jöhet, de csak hülyeség volt benne, stb. inigo, ha valakit érdekel, főleg pl a topic, blogbejegyzés tulajdonosa, megkérdez egy moderátort. Nem azért vagyunk, hogy minden egyes lépésünket a nyilvánosság elé tárjuk, hanem azért, hogy próbáljunk rendet tartani. Ha érdekel, miért lett törölve, kérdezd meg. Van kapcsolat fül a nevünkre kattintás után. Oda szépen felteszed a kérdésedet a moderálással kapcsolatban, és amint tudunk, válaszolunk.
DcNdrewarra gondolok, hogy ha valaki nyit egy témát, pláne egy blog bejegyzést, akkor azt azért teszi, mert ő fontosnak, érdekesnek, viccesnek stb tartja. valamennyi időt rászán, hogy megalkossa azt. ha ezután mindez csak úgy eltűnik, az nyilván nem esik jól az illetőnek és egy ilyen topik az indoklással sacc azt a funkciót tudja ellátni, hogy könnyebben elfogadhatóvá teszi a dolgot az illető számára, ezzel tompítva az esetleg ebből keletkező feszültségeket. nem kell itt is feltétlenül bevezetni, de van ahol jól működik. és ha sok feszültség fog adódni a jövőben a törlésekből, akkor egy lehetőség ennek kezelésére.(azt is eltudom képzelni egyébként, hogy a modok szempontjából sem rossz ez, mert egy ilyen helyen kap némi visszajelzést, hogy sacc miről gondolja úgy a többség, hogy már zavarja és miről gondolja, hogy nem) más: az biztos jó, hogy a saját bejegyzését tudja törölni később az illető? szerintem jobb lenne, ha egy modot kellene megkérnie a törlésre és az döntene, hogy lehet e törölni vagy sem(vagy esetleg csak a kezdő hsz-ét tudja törölni maga). csak azért mert elég zavaró, amikor egy témában keletkeznek tök jó hsz-ek, kialakul egy jó vita esetleg, és aztán egyszer csak az illetőnek kedve lesz és törli. (pl a stallman előadás kapcsán volt egy ilyen)
Nekem csak egy észrevételem lenne: Azzal nem lehetne valamit csinállni, hogy ha válaszolni akarok egy kérdésre akkor tudjak is? Pontosabban ne kelljen addig várnom amig ezt előttem (éppen) megteszi, befejezi valaki. bosszantó jelenség.
DcNdrewkattintok hogy válasz, és nem a szövegdoboz ugrik elő, hanem egy barna felirat hogy válasz! és ennyi.
Nagyon hiányolom a gyorslinkeket a listákból. Hűűű! Ez jó sötétre sikerült. Na, még egyszer: A fórumokban a hozzászólások hierarchikusak, ami egyrészt jó, mert így könnyebb elolvasni, hogy melyik hsz-re melyik válasz érkezett. Másrészt viszont nagyon nehéz megtalálni az utolsó hozzászólásokat (vagy amit épp keresünk). Már egy ideje morfondírozom azon, hogy írok egy kis szkriptet, ami az aktuális oldal navigátoraként funkcionál, de még nem jutottam el a megvalósításig. Megkérdezem, hogy akad-e ilyen szkript készen valahol egy poros CD-n nálatok? Mert ha van, akkor lehet, hogy kéne tenni vele egy próbát. Egyelőre nem ajánlom fel, hogy megírom én, mert annyi a dolgom, hogy ki sem látszom, de talán ezt is megoldom, ha nagyon kell, csak lehet, hogy túl hosszú idő telik el, mire nekilátok.