Sziasztok!A gondom a következő:Feltelepítettem az ubuntu 8.10-et,A winchester 40gb.Kézi particionálást választottam.a rendszer kapott azt hiszem 6.1gb-t a maradék(kb:33gb)még a régi telepítéskor volt a home könyvtár.Ahhoz nem nyúltam,csak megmondtam neki,hogy /home a csatolási pontja.Van továbbá egy 17gb merevlemez,/windows csatolási pont alatt(legalábbis ezt adtam meg a telepítéskor)fat32-re formázva.Telepítés után tapasztaltam,hogy a 33gb ext3 partíció /media/disk alá csatolódott,a 17gb partíció /media/disk1 alá,És van egy kb:1-2gb /home könyvtár.A 33gb és 17gb partíció nem csatolódik magától,ebből adódóan a torrent kliens nem látja a rajta lévő már letöltött adatokat,és újra elkezdi letölteni.A kér(d)és:hogy tudom telepíteni úgy a 8.10-et,vagy bármely ubuntu-t úgy,hogy ne kelljen törölni,formázni a 33gb partíciót,a 7gb megmarad a rendszer,17gb partíciót ext3-ként csatolni(tudom,hogy ekkor formázandó),úgy hogy minden partíció gépinduláskor automatikusan csatolódik.Jelzem,hogy nagyon alaposan és nagyon szájbarágós eligazításra van szükségem,mint az olyan embernek,akinek az IQ szintje a padlóval egyenlő.Kérlek titeket segítsetek,mert egyedül nem boldogulok!!!!!Írhattok e-mailt is:akoslajos@page.hu Köszönöm előre is!