gumimaci:D nekem volt régen Win98=C + XP=D !!! úgyhogy ment a windows a D-n!!! :D
ez vicc volt
amúgy nem, de pont emiatt sántít az a sok minden amit összeírt lejjebb, mert feltételezem hogy nem sokat ért hozzá (ő írta), tehát eleve nem is tudja hogy kell a betűjeleket átállítani, ha nem volt sokáig megformázva az 5GB-os első partíció, akkor csak hasból mondta rá, hogy C, miközben az XP-jét a másodikra rakta, értelem szerűen az a C, és nem pedig F. hogy hogy került bele ebbe az egészbe az F, az jó kérdés. hány vinyó van abban a gépben egyáltalán, hogyan vannak felosztva, milyen csatlakozásuk van? ez mind érdekes lehet.
nálam is bekavart, mert van egy S-ATA2 + ATA133 vinyóm, természetesen a SATA a fő, mert gyorsabb, de mikor bennehagytam vista telepítésekor véletlen a PATA-sat is, a vistát felnyomta a SATA-ra, de a hozzá tartozó Boot fájlokat meg a PATA-re, mert azt tekintette elsődlegesnek és aktívnak a SATA-val szemben. na és a legjobb, ekkor C volt a PATA vinyó, amin csak boot fájlok voltak, és D a SATA, amin a vista. Ebben az értelemben már láttam Windowst nem C-n működni! (míg ki nem húztam a mobilrekket... :) Úgy olvastam a neten, hogy Ubuntu felrakásakor is ajánlatos lehúzni ilyenkor a kábeleit.