dannystyleNa jó, azt hiszem, itt kell elmondanom, hogy néhány hozzászóló fel sem fogja, amiről beszélek. :) De te vagy a ******ébb (már elnézést, sokadszorra sem sikerül felfognod), hiszen elpofáztam ezerszer, hogy NEM FIKÁZOK, csupán KRITIZÁLOK (azt sem biztos, hogy jól), leírom az ÉSZREVÉTELEIMET és VÁLASZOKAT VÁROK rájuk, hiszen én még nagyon kezdő vagyok, és ha valamit észreveszek, akkor illik útbaigazítást adni, hogy miért látom úgy az egészet, ahogy. Függetlenül attól, hogy egy oprendszer ingyenes-e vagy sem, nem lesz kritizálhatatlan. Igenis kritizálható (bár nem hinném, hogy akármi rosszat mondtam volna az Ubuntu készítőire, főleg, hogy szabadidejükben, ingyen csinálják)!!!! Neked fogalmad sincs arról, hogy mit értek operációs rendszer alatt, hiszen el sem mondtam, de te már jobban tudod, mint én magam. Ha pedig valamit nem tudok kihasználni, az én bajom, legrosszabb esetben váltok, és ezt ott mondom el, ahol csak akarom, érted? :) A fórummal pedig nincs bajom, de ha te máshogy tudsz dolgokat rólam, mint én magam, akkor írhatsz akár egy mesekönyvet is róla. Ha pedig valamit nem tudok megoldani (mert mondjuk nem értek hozzá úgy, mint te), attól még nem leszek birka. De ha mégis birka az, aki nem ért valamihez kellőképpen, szívesen kihívlak egy gitárszóló-párbajra. Amúgy pont az ilyen alakok csökkentik a fórum színvonalát, mint amilyen te vagy (nem bír normálisan megszólalni)... Hőbörög a semmiért. Ha szerinted olyan jó az Ubuntu, akkor inkább meg kéne győznöd róla (ugyanis tanácsokat vártam), de valahogy semmi érved nincs mellette, ennek alapján hihetem azt is, hogy birka vagy, hiszen véletlenül össze tudtál dobni egy rendszert magadnak, ami működik. Ezzel a hangsúllyal pedig picit nehéz bebizonyítanod az igazad. Köszöntem!^^