Sziasztok.
Feltettem a Systemback-ot, megcsináltam a visszaállítási pontot, és az .iso-t. A rendszer egy eléggé testreszabott Linux Mint Debian, méret 4,9 GB. Ebből kaptam 2,1 GB méretű .iso-t. Virtualboxban megpróbáltam visszatelepíteni, megcsináltam a négy particiót Gparted-el, telepítés rendben lévőnek látszott, viszont a végén kaptam ezt :
http://dl.dropbox.com/u/4572111/MiEz.png
Mondtam neki, OK, és Kilépés. Viszont a rendszerből ( Live még ugye ) nem lépett ki, nem aktív a Kilépés gomb. Mondom neki szépen root-ul a terminálból : " shutdown -r now " - de ő akkor se lép ki csak becsukja a terminált. Végül a virtuális gép menüjéből tudtam csak bezárni, illetve kilépni. Nem sok jót jósoltam neki, de újraindításnál elcsodálkoztam : Minden gond nélkül felállt a rendszer, a telepítés során kapott új név-jelszót tudomásul vette. Viszont volt a home könyvtáramban egy .ubucleaner rejtett fájl, azt nem találom, így az ubucleaner tisztító nem megy. Azonkívül átvitte a Skype és az aMSN személyes beállításaimat, valamint a Firefox-ban a könyvjelzőket. Ezeket pár kattintással ki tudom küszöbölni, ez nem gond. Meg ezek valószínűleg még a hozzánemértésből fakadnak, nyilván majd a " Kivételek " gombbal kell machinálnom, majd rájövök valahogy . Alapvetően a céljaimnak szinte így is megfelel, mert telepíthető Live-t akartam. Más minden , a testreszabás folyamán feltelepített progi elindul és működik. Még a virtualbox is, csak ugye a fent lévő virtuális gépeket nem tudja megnyitni, mert az egyértelmű, hogy nem hozta át. Ezt nem is vártam, csak a végén ez a felirat kavart meg, mert itt normális körülmények között valami ilyesminek kéne lenni : " A telepítés befejeződött, indítsa újra..."
Vagy én csesztem el valamit ? Valakinek vélemény ?