A többnyelvűsités megállt magyar-angol mellett, vagy lehet fordítani másra is? Ha igen, hogyan?
Systemback I.
Nahát! ... köszönöm én is. Jól sikerültek a betűtípusok és az ablakok "viszonyai" - a grafikus felület. Mindjárt meg is nézem, egyelőre nincs mit (miért) visszaállítani. :)
Köszi! Fent van a systemback, a rendszermentet leszedtem, és a visszaállítási pontját is. Most csinálok a systemback-kal másik visszaállítási pontot. B2man
KendekSzerintem állítsd be a Launchpad-on a fordítási lehetőséget, sokkal több embert be lehet vonni úgy a munkába, ha egy egyszerű webes felületen lehet fordítani, nem pedig .po fájlokkal kell szórakozni. :)
köszi felraktam ..az a halvány gyanúm most hogy jön nemsokára 12.04 különösen hasznos lesz... van már hozzá valami konkrét doksi egyébként? csinálom a mentést, esetleg egy olyan dolgot lehetne bele tenni még, hogy kiszámolja előzetesen a szükséges helyet és kiírja valahol?
ricsi-pontazIgaz, ez jó ötlet, megnézem, köszi. :-)
zfoxKonkrét doksi nincsen nagyon hozzá, pláne nem angol nyelvű. Amit eddig írtam/írtunk róla már az sem 100%-os érvényű, hiszen változott azóta. Meg most még buborék tippeket sem raktam bele, hiszen egyelőre azok angolra fordítására nem vállalkoztam. A mentendő rendszer méretét kiszámolja már előzetesen telepítéskor is, meg minden egyes visszaállítási pont készítésnél frissíti az információt. Erre a folyamatjelzőnek szüksége van, hiszen százalékszámolással kalkulálja ki az előrehaladottság mértékét. Annyi csak, hogy ehhez még hozzájön a felhasználók beállításfájljainak a mérete, az nincsen előzetesen belekalkulálva, azért is villog először addig amíg azokat menti. A méretinformációt a cat /home/Systemback/.systemback/systemsize paranccsal tudod lekérni, a mértékegysége kibibyte.
Már mindent elmondtak a többiek. Igazi hiánypótló a programod. Köszönöm, köszönjük Kendek!
ricsi-pontazKirály, lefordítottam magyarra a saját alkalmazásomat. https://translations.launchpad.net/systemback
Nah, úgy döntöttem, hogy nem szórakozok vele tovább, most, hogy betoltam egy frissítést, megszüntettem a Rendszerment PPA-t. Feleslegesnek érzem, hogy egyszerre két tárolót tartsak fent ugyanazon adatok részére. Tehát arra kérnék mindenkit, hogy aki eddig az eredeti Rendszerment PPA-t használta, az térjen át a Systemback PPA-jára. Ehhez csak egy egyszerű parancsot kell kiadni terminálban:
grep -lr -e "nemh/rendszerment" /etc/apt | sudo xargs sed -i "s+rendszerment+systemback+g"Valamint megszüntettem a Maverick kiadás támogatását, így ha valaki még ezt a kiadást használná, az beszerezheti a SourceForge oldaláról a frissítéseket. De én úgy néztem, hogy már nem nagyon töltöttek le ehhez a kiadáshoz, úgyhogy talán ez nem nagyon érint senkit sem.
Krisztián! Csatlakozva a többiekhez gratulálok és köszönöm. Egy kérdés: A "home"-ban maradó "Rendszerment" mappa sorsa mi legyen?