KendekSzeretném megkérdezni, hogy ha majd végeztél a csicsamicsával, esetleg nem lenne-e kedved a Systemback programodba beleépíteni egy GRUB2 utilt? Arra gondolok, hogy ha egy winchesteren több partíción van (különböző féle) Ubuntu és letörlöm valamelyik partíciót, akkor gyakran volt olyan "élményem" hogy egyáltalán nem indult el a grub. Ilyenkor lenne jó egy live-ról indított Systemback grub-util, amin grafikus felületen tudnám kiválasztani, hogy melyik winchesterre települjön újra a grub és hogy az azon lévő mely partíciók kerüljenek bele a grub indító menüjébe. Sajnos ilyenkor nem tudtam minden esetben jól megoldani a feladatot kézzel. Volt, hogy emiatt partíciót veszítettem. Legutóbb pont te is láthattál (ezúton is köszönöm a segítséged!) egy ilyen alkalmat. Szóval jó lenne egy util az ilyen alkalmak üzembiztos lekezelésére. Szerintem ezzel válna teljessé a programod. Nagyon tudnék neki ürülni. Gondolom mások is, mert tudtommal ez a fajta segédprogram grafikus megoldása jelenleg nem létezik még egyáltalán.