KendekNa ezt nem érdemeltem meg! Közölhetem veled, hogy kb 6 éve egyáltalán nem használok Windowst, abszolúte Windows-mentes életet élek, nincs idehaza semmiféle Windowsom, és remekül megvagyok nélküle!
És az nem igaz, hogy a Start menü a Win kiváltsága lenne. Ugyanis sokféle Linuxot kipróbáltam már, és amennyiben annak a disztrónak volt grafikus felülete, akkor bizony általában volt benne start menü is. Ugye közismert példa a KDE, de használtam már SithWM-et is, meg még sok mást.
Nincs valami alkalmazás, ami ezt megvalósítja az ubi alatt? Mert az durva, hogy ha nem találok valamit az indítópulton, akkor terminált kell nyitnom, és bepötyögni a nevét! Ugyanis képtelenség mindet fejben tartani. És egyáltalán, utálom az ikonokat, nem tetszenek, és nem jellegzetesek, egyáltalán, én olvasni szeretek! Ahhoz vagyok szokva, hogy elolvasom a program nevét, s akkor tudom hogy melyik az. Ha volna menülehetőség az ubiban, akkor az az egész baloldali csilivili izémizé nekem fölösleges is volna, s ki is kapcsolnám (ha lehetne).