Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán

Itt megtalálhatja a rendszerrel, illetve a nyílt forráskódú alkalmazásokkal kapcsolatos információkat, érdekességeket. Csatlakozzon a beszélgetésekhez, blogoljon, segítse Ön is a közösséget. Jó fórumozást kívánunk!
Hírek, események

Ubuntu Release Party Pécsen (Precise)

A korábbi felmérés alapján megszervezzük az Ubuntu 12.04 Release Party-t Pécsen. Időpont: 2012. április 27. (péntek) 18.00 Helyszín: Apolló Étterem (Pécs, Őz u. 5.) Megközelítés: 2, 2/A és 27-es helyi járatok esetében a Petőfi u. megálló, a 30 és a 30Y esetében az Alkotmány u. a legközelebbi megálló. A 37-es és az 55-ös buszok pedig a megváltoztatott útvonal alapján a Rókus u. déli oldalán állnak meg. Program: a party elsődleges célja, hogy ünnepeljük az új Ubuntu megjelenését, valamint megismerjük egymást. Bemutatók: az eddigi jelentkezések alapján 7 előadásra készülhetünk. Propaganda: Bognár András tavalyi terve alapján elkészült az új plakát. Ha szeretnéd Te is reklámozni a party-t, akkor PDF formátumban letöltheted, kinyomtathatod és kiragaszthatod. A plakát kihelyezésekor figyelj oda, hogy közterületre ne tedd és csak oda helyezd, ahová kaptál engedélyt (iskola, kollégium, könyvtár, lépcsőház hirdetőfala, kávézó, könyvesbolt stb.). A rendezvény természetesen ingyenes.

Hozzászólások (10)

A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél

A korábbi felmérés alapján megszervezzük az Ubuntu 12.04 Release Party-t Pécsen. Időpont: 2012. április 27. (péntek) 18.00 Helyszín: Apolló Étterem (Pécs, Őz u. 5.) Megközelítés: 2, 2/A és 27-es helyi járatok esetében a Petőfi u. megálló, a 30 és a 30Y esetében az Alkotmány u. a legközelebbi megálló. A 37-es és az 55-ös buszok pedig a megváltoztatott útvonal alapján a Rókus u. déli oldalán állnak meg. Program: a party elsődleges célja, hogy ünnepeljük az új Ubuntu megjelenését, valamint megismerjük egymást. Bemutatók: az eddigi jelentkezések alapján 7 előadásra készülhetünk. Propaganda: Bognár András tavalyi terve alapján elkészült az új plakát. Ha szeretnéd Te is reklámozni a party-t, akkor PDF formátumban letöltheted, kinyomtathatod és kiragaszthatod. A plakát kihelyezésekor figyelj oda, hogy közterületre ne tedd és csak oda helyezd, ahová kaptál engedélyt (iskola, kollégium, könyvtár, lépcsőház hirdetőfala, kávézó, könyvesbolt stb.). A rendezvény természetesen ingyenes.

Kb. 10 méterre lakok a helyszíntől :), ha nem jön közbe semmi akkor mindenképp ott leszek.

peterhNincs, neten sem találtam róla semmi infót. De szerintem még 2-3 hétig biztos.

peterhEddig (kb. 2 hétig) a Petőfi utcából csak egy sávot bontottak fel. Ma este láttam, hogy a Petőfi utcát teljes egészében lezárták, mert (ha jól láttam) keresztbe is felszedték az aszfaltot. Így szerintem jövő hétig nem lesz helyreállítva a forgalom.

Ennyivel később: 9 nap

Folytatás április 28-án 16 órakor az Árkádban. Robotbemutató lesz, aminek egyik programozója részt vett a release party-n. A bemutatóra kommandósokat is ígértek ;) http://goo.gl/FqATG

gyarakilaszloKöszönöm, hogy eljöttetek és megnéztetek minket. Ígérem izgalmasabb lesz a következő bemutató a őszi szemeszterben. Jelentem: Ubuntu 12.04 telepítve, használva ::P

Ennyivel később: 10 év