bobi64A válság érezhető. Minden rosszabb, nehezebb, a munka helyek nagyon lecsökkentek, árak fel, stb. Igen. Csak ami nem mindegy, hogy mekkora a romlás mértéke, és még ha közel akkora, vagy akár nagyobb, akkor is miből csökken le. Nem könnyű, mert sokat melózok mint az állat, többet mint MO-on tettem, de jobban megéri, és jobban élek. Sőt, abszolút reális kép, ha úgy tervezem, hogy ez csak tovább javul nekem, nekünk a barátnőmmel. Meg élek, keményen, mindenen nagyon spórolva, okosan, de egyre jobban. Tudok vásárolni hosszú távú dolgokat (mosógép, tv, hűtő stb), nyaralok egy szerencsésen olcsó helyen, és gyűlik a számlánkon a pénz. 2 és fél év alatt a 4. lakhelyem, 3. munkám (és mind hihetetlenül nehéz volt) , most egyszerre 2 van. :) Aki nem ilyen extrém spórolósan áll hozzá. és okosan, az itt is nyafog.
Meg kell hát dolgozni érte, de van miért dolgozni. Idióta lennék vissza menni, ha magamra gondolok, főként ha arra hogy majd a leendő gyerkőcnek itt többet-jobbat adhatok.
És még a netem is gyors ... :) . Ezen a spanyol hotelbeli wifin több óra lett volna, a Maya xfce rc, de még a felén meg is szakadt, pedig lent lett volna. :) Így nincs. Majd otthon.