KimariteA HDD-vel az a gond, hogy alapból jól megtaláltam minden partíciót. Ez így ment pár napig. Aztán amikor az exemnek azt a fájlt kerestem, akkor is. Átmásoltam penre. Aztán legközelebb már az ext4-es 2-3 partícióm sehol sem volt. Lehet, hogy azt vette zokon, hogy kihúztam az usb-t oszt ennyi ? Mármint nem választottam le, vagy nem laptop kikapcs után húztam ki ? Mittomén mifene lehet.
Neked valami ilyesmi a helyzet a vinyóddal ? Ha nem vagyok totál hülye, akkor jól tippelem hogy az enclosure-n belüli csatlatokót ha kihúzom meg vissza akkor talán ... ? Mert ott úgy csatlakozik mint egykor tette ugye a laposban. Hát majd szétkapom, csak 2 csavar, aztán megpróbálom, hátha. Utána ki sem kapcsolom amíg mindent ki nem mentek valahova. :) Csak ott tartanék már ! Remélem fogok.
Vagy az a jó eséllyel hülyeség is eszembe jutott, hogy nem lehet, hogy csak az ubim butult be, és az nem akarja látni ? Lehet, hogy feldobok valami rá egy partícióra. Ha más nem akkor #! az gyorsan felmegy mint a veszedelem, pár perc telepítés csak, aztán a disk manager-t telepítem, hogy automatikusan felcsatoljon ezt is azt is, vagy mittomén, de az biztos :) .
Már arra is fordult az agyam , hogy milyen jó is volt nekem , amíg csak xp-m volt, meg ntfs. Semmi gáz soha. Hát nem tudom. Kezd néha tele lenni a hócipőm a linugzal. Hát ez van, majd gondolkodom, nem kapkodok, csak néha morgok, de van is benne valami igazság :) .