v1rusOmm, bocs reklám volt, akaratlanul. A zalaegerszegi nem meggyőző, amennyi gond van a modemjeikkel linux alatt :). Igaz egyikükkel egész jót leveleztem anno (Kínába írtam) .. de gyakorlatilag olyan postáskisasszony szinten :) meg nem lett oldva semmi. Nekem ilyen wuwei modemjeim vannak, és mondhatni márkahű vagyok, ha a kedvemre tesznek: a tagadással kezdődő mobilos (kit benyelt az MS), sokáig a menüje miatt - ma is- az egyik kedvencem, az amerikai, mocis gyártó valamiért, talán a név és dizánj miatt, a menüi sem sokat változnak az idők folyamán, valami tudatalatty ... megnéztem a nagy X-et, nem rossz, de valamiért a külseje nem lopja be magát a szívem mélyére, de nem rossz a belcsín, sőt. Szem is erősít, de nincs igazán olcsó és jó modellje ... számomra. Az x3 (erre csak ránéztem és megtetszett) és a 8500 külseje is tetszik, a 'fy-é is, de általában nem adok a külsőre. Alapjában véve a csepállóság és leejthetőség lenne még előny nekem, jelenleg is egy ilyen telóm van, tagadja hogy 5140i, de szép és kiszolgál jó ideje - egyelőre. Viccen kívül jó lenne egy olyan amely dupla sim-es is ... de túl nagyok lehetnek az igényeim :D, mert a számomat sokan ismerik és nem kívánok a számhordozással élni (2 sim = drága a szolgáltatóm). A wifi és a net miatt lenne jó egy "okostelefon" és még a zenehallgatás esetleg néha egy-két fotó miatt (de utóbbi inkább digitális fényképezőgéppel) - a minden egyben, ne cipeljek csak egy dolgot.
A 'fy-t jó lehet használni :).