Sziasztok!
A mai napon frissítettem 10.04-ről 12.04-re. A frissítésnél minden rendben ment. Nem volt semmi gond. Elindult a 12.04 minden gond nélkül. Örültem is neki, mint majom a farkának.
Egyszer csak elkezdtem normálisan használni a gépet és azt vettem észre, hogy egy idő után az egész rendszer annyira "befagyott", hogy se kép, se hang. Bármit csináltam, bárhova kattintottam semmi reakciót nem mutatott az egész és mindig ki kellett kapcsolnom fizikálisan és vissza. Ezt eljátszottam 10-szer legalább, ha nem többször.
Próbáltam kiszűrni, hogy melyik program lehet, de Firefox alatt, Chrome alatt, szoftverközpont alatt is eljátszotta (más programhoz már nem volt türelmem)
Átváltottam Unity 2D-re, de ott amikor indítottam a Firefoxot, már el sem akart indulni és az egész befagyott az előbb említett módon. Chrome alatt ment egy ideig. Ott 5 perc alatt nem produkált hibát.
Most kínomban felraktam a Gnome Shellt. Itt csak egyszer fagyott be, de most már 1 órája kifogástalanul használom.
Most azt nem tudom, hogy ezaz egész egyedi probléma vagy másoknál is előfordult? Egyáltalán tudhatnak erről a készítők? Vagy mit csináljak, hogy normálisan menjen az Unity felület, mert azért birizgálja a csőrömet egy kicsit.
Azt sem tudom ilyen fagyásról hogyan küldjed hibajelentést.
Geforce 8400 GS videókártyám van és az Ubuntu 10.04 telepítése óta nem nyúltam hozzá, de gondolom azt automatikusan frissítette most a frissítés alatt (295.40)
Tudom, hogy nem teljes a leírás a gépemről, de ha bármilyen információ kell, akkor írjátok le, hogy milyen módon tudom előbányászni és azonnal másolom is be. Előre is köszönöm a segítséget és, hogy időt szántatok rám!
Röviden: Egyedi a probléma? Kinek a készülékében van a hiba? Várjak egy javításra vagy nekem kell valamit tennem a hiba megoldásáért?