dozsaAzt hiszem kicsit benézted:
1. A linuxos karakterfelismerők. - Na az tényleg egy rossz vicc.
2. Van legalább 4 millió mobiltelefon Magyarországon. Ebből Anroid-os biztos, hogy kevesebb mint a negyede. Azaz legalább 3 millió embernek okozhatna gondot az, hogy a telefonja Linuxon nem támogatott. Azért nem okoz nekik, mert nem használnak Linuxot. Persze a másik oldalon igazad van, azért lesz egyre kisebb probléma, mert a telefonon keresztül is meg tudod oldani, de ettől a Linux támogatás hiánya nem szűnik meg, csak kevésbé lesz érdekes.
3. A flash még mindig az egyik legelterjedtebb internetes videó és alkalmazás eszköz, nem valószínű, hogy a közeljövőben ez megváltozik. Azaz lehet, hogy neked nem fog hiányozni, de szerintem ezzel eléggé egyedül leszel. Bár egyelőre még nincs gond, mert még működik. Másrészt meg megint azért nem nagy probléma, mert a legtöbben nem használnak Linuxot.
RTL a legnézettebb hazai csatorna, több mint 1 milliós nézettséggel. Ha hozzávesszük, hogy az internet lassan átszövi a mindennapokat is, azaz aki TV-t néz, annak valószínűleg van internet hozzáférése is. (Pont te vagy a legjobb példa). Ezek után ez a kijelentésed: "ezek csak NEKED hétköznapi problémák" elég viccesnek hangzik. Mert, ha az az 1 millió ember szeretné, mondjuk újranézni a Csillag Születik-et, vagy csak a kedvenceit, és mind Linuxot használna, elég érdekes lenne, ha csak az én problémám lenne. Úgyhogy lehet, hogy ezek neked nem (nagy) problémák, de csak NEKED.
Félre ne érts, ez személyesen nekem sem probléma. De nem mindenki szeretne 1-nél több operációs rendszert használni, ha pedig nem akar, akkor az marad, amelyiken minden megy.