Sevoir torteli.balazsgondolom: - mappamegosztás - csatlakozás kiszolgálóhoz - ... :D ______________ ..::Sevoir::..
Sevoir torteli.balazssudo mount /home/girlfriend sudo ln /var/www/body /home/girlfriend/body pon dsl wget localhost/body poff dsl sudo umount /home/girlfriend ______________ ..::Sevoir::..
karmester torteli.balazsNa most komolyan: 41 éves vagyok, nyomozó, nőtlen, 6 éve linuxozom most már csak tisztán linux van a gépemen. A 90-60-90 felhívásra azért jöhetnek a jelentkezők.
Sevoir karmestersegítünk, de ha összejön, akkor meg kell hívnod az egész ubuntu.hu közösséget! :) ______________ ..::Sevoir::..
ripper Üdv Újkígyósról (Békéscsabától 14 km-re) ! Próba linuxos ,ha jó az Ubuntu akkor linuxos. Már nagyon unom az Xp 5-6 havonta újra telepíteni gondoltam kipróbálom .
DcNdrew ripperÉn is telepítettem újra Linuxot ilyen intervallumban, majd utána jöttem rá, hogy én voltam a béna. :) Most viszont takarítok szorgosan, mint a hangya, mert csak a legszükségesebb cuccokat hagyom a gépen, mielőtt felraknám a Heront. :)
KiberLovag DcNdrewÉn szűzre fogom telepíteni... a mostani tesztrendszer, így nem akarom, már kicsit meg is kavartam a sok kísérletezéssel... :)
colin DcNdrewfrissítés után nincsen hang... csak a szűz telepítés után van... egyenlőre nemtaláltam megoldást hogyan lehetne frissítés után hangot kicsikarni, valószínű a véglegesnélis megmarad ez a hiba!!! gondoltam szólok előre...
DcNdrew colinÚgy értettem, hogy a home mappámban hagyom meg cak a legszükségesebbeket, meg a 30 gigás tároló vinyómon. :) Egyébként köszi, és tudom, hogy frissítés után nincs hang. :) (Írták a fórumon)