Sziasztok! Nagyon fontos kérdésem van, frissítés közben ki lett véletlen kapcsolva a gép és hát azóta először el sem indult, aztán nagy nehezen lefuttattam egy dpkg --configure -a a terminálban ez néhány dolgot helyrehozott, mostmár be tudok lepni a grafikus felületre, de meg mindig nagyon csonk a rendszer, es nem engedi a frissíteseket sem az apt-get install -f -et szóval arra gondoltam a cdről esetleg helyrelehetne hozni a rendszert, aztan az extra dolgokat mar tudom akkor javítani. Ez szép is de hogyan? valaki tudna segíteni? Osliner
Javítás CD-ről
inditsd el helyreallito modba, majd sudo apt-get upgrade igy befejezi a frissiteseket. amugy ennek nem kene gondot okozni, én már tobbszor szakitottam félbe frisitest. (de remélem nem disztro frissitesre gondolsz)
charliejah nem lenne gond, nekem is volt mar veletlen, de ez disztro volt es az unokahugomat nagyon erdekelte a kek lampa. az a gond hogy nem csinalja meg mert alapbol a dpkgban talal valami hibat meg hal-ban legalabbis ezekre hivatkozik hogy nem megy.. :/ szoval azt gondoltam lehet hogy a livecdvel ujrairom a rendszerparticiot, csak egyszerubb lett volna ha siman csak ugy "ujrat tudna tenni" az alap rendszercsomagokat.
Ennyivel később: 14 év
administrator lezárta a témát.