KimariteCsak részleges válasz, a többi holnap.
Nem vettem ki az energiakezelőt, mert egykor megtettem és nem lett jó eredménye, valamit nem vettem észre időben az aksival kapcs. vagy valami ilyesmi. És igazából szinte semmit sem eszik. Csak nem akarok a monitor felfüggesztéssel stb vacakolni ha hálózatról megyek. Ugyanez a szitu a képernyővédővel, észre vettem , hogy a nem índítom, több a bajom egy kicsit, mintha indul, csak ki van kapcsolva, sőt kikapcs előtt a 10 percről 180-ra rakom. Mert a mocsok azért számít kicsit így is úgy is, és szintén semmit sem eszik indítva, de kikapcsolva.
Sosem használtam egynél több asztalt. Nem kell. Beállítom egyre a 4 helyett és kész. A panelből néha egy néha kettő van. Most pl egy, és csak a menü, meg az energiakezelő látszik rajta, meg persze az ablak lista, az kell, néha szövg nélkül, mint a crunchnál, de most épp szöveges.
A wheezy xfce és lxde jó ideje nem gdm-et használ hanem lightdm, elmegy, jó cucc, kevécs csomival. Nem tudom, lehet-e automatikus bejelentkezést rajta, de ha nem az sem tragédia.
Kábel van a routerből a géphez. Telepítéskor ugye alapként ont az eth0 aztán ennyi, ha nem indítom a hálózat kezelőt akkor is ott a vezeték, nem kell azon semmit sem álítgatnom, sem wifi. Nincs okom a hálózat kezelőre.
Szolgáltatásokról fogalmamsincs, én csak az automatikusan induló elég kevés alkalmazásból vettem ki párat, majd megnézem holnap mi van ott.