pepe116 togamentettem én akkor is meg most is, csak a szövegszerkesztőn belül megjelent egy új fül, amikor átírtam de tök üresen és arra kérdezett h mentem-e és én nem
pepe116 togaérdekes..leszedtem a szoftvercenterből egy frissítést és utána ki tudtam kapcsolni a gépet, majd megpróbáltam újra, de akkor már nem sikerült, pedig semmi változás nem történt.. o.O azmi?
pepe116 Dr. Szösziennél a lépésnél mikor átírtam és mikor vissza utána is megcsináltam terminalban sudo update-grub parancsot, és done szóra emlékszem, ami sztem jót jelent
pepe116 nincs valami rendszervisszaállítás lehetőség, mint windowsban? mert tegnap még semmi baj nem volt
pepe116 pepe116ha a windowshoz türelem kell akkor ehhez....... pff eddig rengeteg rengeteg idő és türelem.....
peterh pepe116Így akartamírni: "A z én időmben az első tanács mindig az "mc" volt." Ha ebben rámész arra helyre ahol dolgozni akarsz, csak a parncs kell mert az mc-t már sudo val indítottad.
peterh togaEzzel azt akarta mondani, hogy ma is olyan fiatalnak érzi magát. És ne légy tiszteletlen az ifjakkal! :)
pepe116 szóval köszönöm az eddigi válaszokat is, de akkor valaki meg tudná mondani h hogy lehet visszaállítani a rendszert? vagy, ha van jobb ötlet annak is örülnék:)
pepe116 pepe116hát nincs kolbászból a kerítés ubuntuéknál sem:D kezdek arra gyanakodni, hogy egy macbook nem is a gép minősége miatt kerül fél millióba, hanem azért mert annak a rendszere könnyebben használható, egyszerű; és ha ez így van akkor az megér minden fillért.
rapfen pepe116Mivel elakadtál, és nincs ötlet sem, megint előhozakodok vele, hogy körül kéne nézni a /var/log -ban, hátha van valami utalás. Ez csak tipp, nem biztos, hogy lesz valami eredmény, de egy próbát megér, nem vesztesz semmit, ha keresgélsz.
Kendek pepe116Ha minden kötél szakad, akkor is használhatod a nyílt meghajtót is a GPU-hoz. Rendszer-visszaállításra esetleg ajánlani tudom én is a Systemback nevű alkalmazást, magam is azt szoktam használni. Természetesen ahhoz, hogy visszalehessen állítani a rendszert egy megelőző állapotra, ahhoz készíteni kell egy visszaállítási pontot is.