compaq Feltelepítettem a Xubuntu 12.04-et minden jó föltettem egy teamspeak 3-mat az is müxik faintosan csak lassúcska a gép. Xorg 40% eszik míg a ts3 20% és ílyenkor nem tudok semmit csinálni közben.. Gép adatai: Intel Celeron 2,6 Socket 755 1,5gb ddr2 533mhz 80GB Winchester Intel GMA 900 128mb shader 2.0-ás kártya
peterh Próbáld ki a Lucid 10,04,4-et 2,6,25-32-es kernellel. (A 8.04, lenne az igazi) Időben közelebb áll a konfigurációhoz. :)
peterh peterhMost látom!! "2,6,25-32"helyesen: 2.6.35-32. Egyébként LMint 2,6,32-21-el a nyerő erre a konfigra!
rapfen compaqSzerintem még a 10.04-nek is el kell futnia rajta. De kipróbálhatod a CrunchBang-et is. Vagy nézd meg a P@xtreme-t.
toga compaqMásik böngésző esetleg, pl Chromium? Live cd-ről is ennyit cpu-t fogyaszt? Nem próbáltál másik asztali környezetet pl. KDE, Gnome-Shell, LXDE, Openbox, stb.? A videokártya driver fent van?
compaq togaChrominiumot használok. egyébként én google chrome nak nevezem hogy telepítsek környezeteket?
peterh compaqA Gnome-ból a DVD-t(nyelvi támogatás), vagy az xface CD-t mert úgy látom te azt szereted.
peterh compaqElőbb szerez tapasztalatot az összesre és utána kérdez. Csak a zUbuntu és a Mint gondolkodás mentes a többivel küzdeni kell. Néz körül itt, leegyszerűsíti az életed :)