noodlay" a winnél szépen beállított monitor elmászott Linux alatt (vagy még Hardy, Lenny... már nem emlékszem, régen volt). "
Haha...ez tipikus ubuntu hiba szerintem:) Azért mondom, mert nekem eddig a 8.04.4Lts - 12.04 Lts-ig mindegyik ezt csinálta (ja)! Window-on beállítom, ubuntu-n elmászik, ha meg ubuntu-n beállítom akkor meg window-on nem jó! Bár nekem annyi előnyöm van, hogy a monitoron (Samu tv) megnyomok egy gombot oszt automatice belövi a helyes pozíciót.
Ami a lényeg: Kubuntu 12.04 Lts-en nem csinálja, ott nem mászik el ha windows-on beállítom, sem pedig fordítva! Ezért mondom, hogy ubuntu hiba mert más rendszereken sem tapasztaltam ezt a jelenséget( Suse,Mint,Debilány,Kubuntu) csak is kizárólag tiszta ubuntu-n! Mindenesetre érdekes és elég bosszantó tud lenni.
Ami a másik idegölő pl...az összes "tiszta" ubuntu-n (8.04.4 Lts-től a 12.04. Lts-ig). Az óra internetes időszinkronra van beállítva, de ha átmászok windows-ra akkor ott már teljesen rossz időt,évet, napot, hónapot mutat! A föntebb felsorolt rendszereken ezt a jelenséget szintén nem tapasztaltam, kizárólag "tiszta" ubuntu-n! Érdekes és bosszantó jelenség.
Üdv....