KimariteHaat hoogyis történt ez az egész ?
Elmesélem neked ;
Először is minden ment rajta amire szükségem volt,de ugy befagyasztani linuxot,mint ezt még nem tudtam,ha jól emlékszem még a 9.04 amit sikerült jegelni ezen a szinten,csak a restart gomb segített.
Az is az igazsághoz tartozik,hogy nekem kell egy komplexebb menü,mint a unity ,mint menü,vagy ami a gnome shell-es rendszereken is van , amit viszont utalok,a unity jelen pillanatban kidob,igy maradt a ; mint, amit szerettem régebben is,de utoljára mikor használtam ,azt hiszem a 10.04 -bol csináltak,na ezzel voltak gondjaim,mert a panelen állandóan omladoztak a mütyürök.
A debianos mint,a frissítések telepítése után el sem indult,ezt kétszer próbáltam,de ugyanaz volt az eredmény .
3 napja feltettem a mint 13-at,programok telepítése és mindenek beállítása gond nélkül lefutott, frissítések fent vannak és a 3 napos tesztelésen,igen jól szerepel eddig,nagyon gyors, meglepően,ezzel a file kezelővel még nem találkoztam ami benne van, úgy néz ki mint a nautilus,de más a neve,most a lapossal vagyok így nem tudom megnézni mi is.
Szóval tetszik a mint menü, szép és jól kitalált,van bill kombinációja,felugrik ,ha kell gépelek és jönnek a javaslatok, régen is imádtam,mert franko.
Remélem nem lesznek gondok,a tesztek nincsenek lezárva,2 hétig jól kell szerepeljen és akkor maradhat.
Az 5 év meg nagyon kecsegtető,szeretném mar abba hagyni a télépítgetéseket télépítgetéseket mert unom.
Amúgy Linux Mint 13 Mate felülettel.
Ennyi röviden :D