RunyVan egy rossz hírem, előkerestem azt a dvd-t amin még anno a Win7-et írtam ki, mikor legálisan lehetet letölteni, és én voltam olyan, hogy ki is írtam, háát, felpakoltam, és kerestem a megszokott dolgokat(konzolt nem említek, se fincsi csomagkezelőket!, mint pl pacman). Éredkesnek találtam, hogy egy 64 bites win, elfogad bármit, amit telepítek...nem kérdez semmit, neki mind1 volt 32 bites, 64 bites. Basszus milyen jó is a linux, mert vannak repo-k, vannak csomagok..., nah nézzük tovább! Hisztizett, mert fél a neten lenni, kell neki tüzfal, meg valami vírus írtó! Ettől az asszony is fél, hátha elkap valami bacit! Gyakorlatilag a cli használhatatlan winen, egy témaváltáskor rendszergazdának kell lenni,és egy rendszervisszaálítás megkisérlése után el sem indult az a fránya Win7! Nincs ám tty1, meg akármennyi, és gio majd hegeszt valamit..De ezen a valamin fél órán át néztük egymást, hogy mi lesz? Ő engem , én őt! Jah! Mire elindúl, én már le is frissítettem az Archomat! ;) A boot ideje nem mérve olyan 1,5 perc!!! Az Arch drága laza 15-20 sec alatt (lehet klassan írom be a jelszavamat!) jelentkezik be és kész az asztal! Hát ennyit a fizetős oldalról! És még ezért pénzt is mernek kérni!