giorgioNekem most épp kissé javítandó a nagyobbik merevlemezem, ez fog lefoglalni, az adatmentés. De majd talán az Arch is próbára lesz téve valószínűleg :) . Csak ez a sok hardverhiba ... egyszer kell rendbetenni, mint a Debian-t (linux-ot) ;) .
Na jó megkérdezek egy dolgot, rövidre fogom, de utána is nézek - talán most; van a volti futtatható fájl az /usr/bin-ben. Ha terminálba írom:
volti&
Akkor csak a szabályzó jelenik meg az értesítési területen ... nekem éppen ezt kéne elérnem (ha a "volti", mint szó van az indítópultban, akkor nem ez jelenik meg, és a volti& sem jó az Indítópultban). Dereng valami a megoldásról, de most fáradt vagyok.
Hogyan kéne megoldani az Indítópultban (...és milyen szkripttel) > volti&? A szkripteket melyik mappába szokták tenni struktúrailag?
Más:
A pulse hangerőszabályozója (most mi is van ott tulajdonképpen alapértelmezetten?! > Hangerőszabályzó 2.30.0? Gstreamer lenne?) nálam nem szabályozza az ALSA hangrendszert :) ... vagyis igen :D de a Fő hangerő-t kéne átállítanom PCM-re, és a megoldáson még nem gondolkoztam ;).