the Kriszdrums Hello! Mivel az Adobe Flash Playert már egy ideje nem fejlesztik Ubuntura csak egy régi változat elérhető amivel viszont nem tudom elérni azt a hatást mint a Windows alatt az Adobe Flash Player 11-el gondoltam ideje valami megfelelő alternatívát keresni. Melyik Flash Player lenne a legmefelelőbb arra hogy leváltsam vele az Adobe Flash Playert Ubuntu alatt?
fradi81 Hello Van más használható flash Adobén kívül? Nem hinném. A google chrome-ban egyébként alapból benne van az aktuális flash verzió.
coco01 the KriszdrumsIgen,csak felrakod a Google-Chrome-ot és benne van a flash player. A linuxos változatban (Chromium) nincs!
lev258 coco01Csak a pontosság kedvéért: "linuxos változatban (Chromium)" Keress rá, mi a különbség a Chrome és a Chromium között. Mert nem ez.
toga teferencVan benne, de csak abban is csak a 11.2-es. Frissítés már nem fog jönni, csak a Chrome-mal.
HGH Ha esetleg csak a youtube miatt kell flash, akkor yt beállításoknál válts HTML5-re. A videók jelentős része már elérhető így is. (Bár nem írtad mire kell a flash, átlag felhasználóból indultam ki)
toga coco01Nem csak a linuxos változatban nincs flash player, a Chromium nem a Chrome linuxos megfelelője.