markcarver fradi81Itt van egy Winfosos megoldás : http://mytechencounters.wordpress.com/2012/02/27/create-a-multi-bootable-usb-drive-with-linux-and-windows/ Érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni.
Szerzetes fradi81Akinél telepítem még nem tudom mit fog elbírni a gép. A linuxot én javasoltam többek között azért, mert windowson túl nagy szabadsága van az illetőnek, telepakolja mindenféle vackokkal aztán meg sír, hogy lassú.
markcarver SzerzetesPont írtam egy kisebb blogbejegyzést a Xubiról, lehet hogy az lenne a legjobb neki. Egyszerű, stabil és kicsi az igénye. Egy Libre Office-t rá aztán kb. mindent megtud vele az illető csinálni.
fradi81 SzerzetesEzután is sírni fog, és téged fog zaklatni miért nem megy ez, meg az, de ne legyen igazam.
markcarver SzerzetesWine? :) Csak nehogy úgy járj mint én, feltettem a legújabb Wine-t majd amikor leakartam törölni akkor húzta függőségbe kb. az összes progit. :D
Szerzetes markcarverHöhö, köszi a figyelmeztetést! Wine-t használok néha, amikor 1-2 játékkal játszom. Egyébként már sikerült megcsinálnom linuxos megoldásokkal. Igaz a Linux Mint telepítője elakadt, de ahogy nézem csak konfig baja van.