Feltettem régebben egy kérdést arra senki nem válaszolt beprobálozom itt mégegyszer hátha:
Sziasztok!
Felraktam egy másik nyelvet amit tanulok (orosz). Ubuntu 12.04-re ,magyar volt az alapértelezett. Megkérdezte hogy asaját mappába is kicserélheto oroszra a mappákat, erre igent nyomtam. Használtam egy darabig jó volt aztán vissza akartam váltani magyarra. Beállítások-nyelvi támogatás-ororszt nem töröltem de lehuztam az áttetsző sávba és felhúztam a magyar hogy az legyen az alapértelmezett, alatta angol és többi marad árnyékban. Helyi formátumoknál is mindne magyar. Majd alkalmazás rendszersznten és újraindítás minden magyarra váltott kivéve a saját mappa tartalma, bár érdekes valami magyar lett valamiből lett magyar és orosz mappa is persze ugyanaz pl: két dokumentumok mappa egyik ciril betűs másik magyar. Valami meg oroszul maradt. Az lenne bajom hogy miért és hogy oldható meg hogy mind magyar legyen és annyi mappa legyen amennyi amúgy ott volt, pontosabban mindenből egy?
Olyan egyszerűen jártam el nem tudom mégis miért nem váltott vissza midnent újraindítás után. Most mit lehet tenni?
Ezzel szívok a legtöbbet.