lev258Tudja, meg is csinálta, egy másik topicban éppen ennek visszamagyarításához kért segítséget a minap.
(Persze talán az is elég lett volna, ha a meglévő Ubuntuján létrehoz még egy felhasználói fiókot és az egyiket magyar, míg a másikat orosz ajkúra állítja. és akkor ez a téma és az is kipipálva.)
Kérdezni szeret, azt látjuk, de azonos-e ez azzal, hogy megoldást keres?
Igen kevés általa felvetett téma mellett láttam, hogy [MEGOLDVA].
Ha azért nem szerepel ez a jelző a topicok mellett, mert csak felvetette a kérdéseket, de nem vitte őket végig, hanem a sorsára hagyta, akkor ezek mellé inkább csak a [KÉRDEZVE] illene.
Nekem minden tiszteletem azoké az embereké, akik önkéntesen segítenek itt megoldásokat keresni mások problémáira, mert ezekből én is sokat tanulok.
Viszont az olyan kérdéseket, amelyek csak azért születnek mert feltevőjük szeret kérdezni, ugyanannyi energia megválaszolni, mint azokat amelyek azért születnek. mert kérdezőjük megoldást keres.
Engem nem az zavar a legjobban, ha valaki nem használja (jól) a keresőt, ha százegyedszer is le kell írni ugyanazt, hanem ha kérdez, aztán kiszáll.
Ennek a témának mi a célja, mi lesz a vége? Fel fog tenni egy orosz disztrót és leírja a tapasztalatait, vagy megmarad egy vizsgakérdésnek, hogy mit ismertek?
Értem én hogy nagyon sokat segítenek és fontosak a válaszok a kérdezőnek. Pontosan miben is?
Mindenkinek sok [MEGOLDVA] jelzővel ellátott topicot kívánok!