twozok napköziPersze igazad van, de hátha bejön neki a két progi közül valamelyik, amit írtam és akkor nem kell már rögtön az elején küzdenie, úgy is fog később. :D
twozok iNorbElőször csináld meg a Lili progival a telepítő pendrive-ot, azután próbáld egyessével az USB kezdetűeket a ZIP-el kezdve, majd írd meg az eredményt. Nekem pl. az USB installerrel nem minden gépnél vagy disztrónál működött a live pen. Valaki írta, hogy próbáljam másik programmal és a Lili-vel sikerült. Hátha nálad is bejön.
napközi iNorbhttp://ubuntu.hu/node/32555#comment-366206 Szóval nálad a két óra tíz perc alatt letelik. Kezdhetsz koporsóra gyűjteni.
twozok iNorbA pipákat vedd ki a Windows-zal való indíthatóságból meg a prezisztenciát 0-ra tedd (magyarul a pendrive-ra nem írhatsz, de nem is az a célod), és nem kell rejtetté tenni a létrehozott fájlokat. Ezekkel időt takarítasz meg.
iNorb napköziUtorrent kettő órát írt, valahonnan lett seed. Hidd el, nem szórakozás gyanánt csinálom :$
iNorb twozokCsak a prezisztenciával buktam be, maxra tettem, de így is most lett kész az USB, szóval tolom az asztaliba és próbálkozom a boot verziókkal:) Csak a fat32 formázástban hagytam pipát
iNorb iNorbOkés, a pendrive-ot sikerült megcsinálni, viszont kép nincs. Csak a képernyő alsó síkjában villog valami, meg néha halványan össze vissza betűk
iNorb twozokAz alaplapi (SiS) , viszont tudok bele tenni egy 8 megásat . Jelenleg nem tudtam jobb PCI-s vidikarit beszerezni 8 megással (Ati) bal alsóban villog már a cursor, de a felvillanó dolgok még mindig jelen vannak. Viszont írni nem tudok, meg ugye nem látok semmit:)
twozok iNorbA SiS videokártyák meg a Linux nem nagyon barátok úgy tudom, de javítson ki, aki máshogy tudja. Szerezz be egy 64 megásat minimum, de inkább nagyobbat. Kérj kölcsön valakitől, ha más nem. Nem AGP slot van azon a lapon inkább?
iNorb twozokEgy AGP van, három PCI ebből egy a wifinek, egy a hangkártyának és egyben a videokártya van. Képtelen vagyok beszerezni, sehol nincs :/ Igazából ingyé volt az egész, nem is szántam rá költeni :/
v1rus iNorbCsinálhatnál 1-2 képet arról a részről mikor beakad a boot folyamat, aztán töltsd fel őket kepfeltoltes.hu-ra és tedd ide a linkeket, mert én még mindig nem tudom eldönteni, hogy meddig is jut a telepítő bootoláskor.
iNorb v1rusTehát: Win formázás nullára Két partíció 5 és 15 gigás (itt win telepítés megszakítva) 512 DDR 2.2 Mhz Intel 8M Ati kártya http://www.youtube.com/watch?v=BO8HzyOpj3w&feature=plcp