napköziAz én olvasatomban a boot idő is a rendszer részét képezi, ennyi erővel minden más is lehet lassú (böngészés, program futtatás), mert ráérünk, nem?
Az ideális oprendszer nekem olyan lenne, ami a gép bekapcsolását követően 1-2 másodperccel, ahogy kivilágosodik a képernyő, már is a jelszavamat kéri, az enter leütése után rögtön feláll a rendszer. Minden alkalmazás rögtön az indítást követően induljon, úgy hogy a képernyők közti átmenet simítva legyen, magyarul a felugró ablakok beússzanak, de ez az idő pár milliszekundum legyen. Soha ne fagyjon le, ne akadjanak össze processzek, valamint a kikapcsolás ugyanolyan gyors legyen mint az indítás. Ja igen, a weboldalak is ilyen gyorsak legyenek, meg a letöltés is.
:D
Ez egyelőre utópia, talán egy mostani i7-es procis 32 GB Ramos MacBook Prot, ha csak szövegszerkesztésre vagy zenehallgatásra használnánk (a netet mellőzve), akkor teljesülne ez.
Mondjuk könnyen beszélek, nem én írom az OS-eket, szoftvereket és ráadásul ingyen használom legtöbbjüket.
:P
Na jó viccet félretéve, én örülnék, ha nem kéne pár másodpercnél többet várni a bekapcs után. Én nem érek rá ilyenekre várni.