HtibiPersze, hogy megfelel, és úgy is csinálok, ahogy írtad, csak az agyam ledobja a gépszíjat, ha kiosztanak hasonló címeken, hogy nem googleözök eleget, majd felhívják a figyelmem a fizetős tanfolyamokra.
20 kérdésemből 1-et felteszek ide általában, főleg, amikor nincs türelmem már hozzá. Előfordul, hogy ez pl. egyszerű dolog, mint a sleep kipróbálása. De vannak bonyolultabbak is, ha visszanézi valaki, láthatja. Legalábbis nekem az.
Az a helyzet, hogy portás vagyok így rengeteg időm van arra, hogy a gép előtt üljek és mókoljak. Csak sajna ez a gép egy rakat trágya (2,4 Celeron, 384MB Ram, Geforce2 mx400), XP van rajta hivatalból. Amit a rendszergazda adott vinyót, hogy azon linuxozzak az behalt. Szóval igyekszek időt megtakarítani azzal, hogy itt megkérdezem, amit akarok és mire hazaérek már próbálhatom is ki, mivel itt nem tudom kipróbálni. De általában futok egy pár kört előtte a fórumon, majd a google-ön.
Úgy gondolom, hogy mivel nem vagyunk egyformák és nem is leszünk, akit zavar más írása az ne szóljon hozzá, és akkor nem bukott pénzt rajta, nem idegeskedik. Aki meg segíteni akar az segítsen. Persze ez rám is vonatkozik. Mivel nem egy bunkó embernek tartom magam én is segítek, vagy próbálok segíteni, ahol tudok. Főleg abszolút kezdőknek, mert én sem vagyok sokkal előrébb.