KimariteIsmerem a jdownloadert, nekem is fent van, remek cucc. Egy a baj vele: bár tudom, hogy képes leszedni a youtube-ról is dolgokat ELVILEG, gyakorlatilag nálam ez vagy sikerül neki vagy nem. Hiába próbálom akár úgy is hogy ő az EGYETLEN működő alkalmazás és egyáltalán semmi sincs megnyitva mellette (1 GB a memóriám) gyakorlatilag sajnos az van hogy addig működik a jdownloader amíg le nem tölti a videókat. Addig oké. Ha azonban az is be van neki jelölve hogy mp3-ban is le kell töltenie a youtube-anyagot, akkor letölt valami nemtudommit valamiféle tmp kiterjesztésű állományba, s ezt elkezdi úgymond mp3-ba konvertálni. Na most ez vagy sikerül neki vagy nem. Sajnos az esetek többségében az van, hogy alig kezd ebbe bele, de teljesen lefagyasztja a gépet. A gép látszólag csinál valamit, mert a merevlemez őrületes tempóban pörög-kattog, de egyáltalán semmire sem reagál, se billentyűzetre, se egérre, semmire sem, egyetlen lehetőség a gép fizikai kikapcsolása és újraindítása. Nem tudom meddig pörgetné a merevlemezt ha ki nem kapcsolnám, egyszer vártam vele fél órát(!) aztán meguntam, nem akarom tönkretenni a laptopomat. Az egészben az az érdekes, hogy ha tökugyanezt a youtube videót tökugyanezzel a jdownloaderrel megpróbálom letölteni újra meg újra, akkor NÉHA sikerül. Úgy tíz esetből kétszer. Fogalmam sincs mitől van ez. És igazából nem a letöltésnél hal meg mondom, hanem amikor azt a tmp-kiterjesztésű szarságot úgymond "átkonvertálná" mp3-ba.
Azaz a jdownloader nálam minden másra remekül szolgál, de speciálisan a youtube-hoz nem okéságos. Mintha pre-alpha szoftver lenne...