A Linuxot most másodszor próbálom használni 10.04 kezdtem, most a 12.10 szeretném ismét megpróbálni használni.
Ugyanaz a hiba mint korábban volt (3éve) feltelepítéssel semmi probléma. Viszont most is, ami a legdurvább volt, elkezdtem keresni (Firefox) miért fagyott le a gép kijöttek a találatok, amikor ráakartam kattintani egy tartalomra lefagyott.
Már előtte lefagyott kétszer több időt engedett 5perc, tehát nem sikerül megismerni az Ubuntut.
Ilyen hibát a 25 évvel ez előtti win95 sem produkált. Ezt minden él nélkül mondom, tény!
Ha valaki tudna ebben segíteni miért fagy le nálam az Ubuntu (a gép közbe újabb lett) a Windows e-közbe elérte azt, hogy ma már sosem fagy le.
A probléma az, hogy olyan rövid időt ad, hogy ha kapok instrukciót nem sok időm van a megoldásra.
Telepítésnél ahol hibázhattam a csatolás: ext4-el ilyent: gyökér /, /home, /swap, /var, /boot, , a többi rész egyértelmű volt.
A Windows a telepítéssel közbe eltűnt, ha valaki tud adni JÓL megírt linket Windows megtalálásra. Így sikerült elérnem egyszerre két rendszerem vált használhatatlanná.
Előre is nagyon megköszönném a segítséget, bízva hogy egyszer Ubuntus lehetek:)
üdv: Dzsozef